C-DEVICE PRODUCTEN
 Camerasystemen en ICT oplossingen voor bedrijven en hotels

C-DEVICE staat voor complete en professionele maatwerkoplossingen. Deze komen tot stand dankzij een uiterst flexibele houding en meedenken met de klant. Samen bepalen wij de juiste en geschikte systemen, camerabeveiliging of ICT oplossing. De diverse combinaties tussen alarmsystemen, camerabewaking en ICT oplossing, maakt ons uniek. Bij sommige producten zijn ook diensten vereist. En bij  diensten zijn ook producten nodig. C-DEVICE helpt met de perfecte combinatieoplossing naar uw wensen.

C-DEVICE - alarmsystemen, camerabeveiliging en ICT oplossingen.

Online shop voor alarmsystemen, camerabeveiliging en ICT oplossingen

Via onze webshop C-DEVICESHOP.com kunt u de meeste van de hieronder genoemde producten bestellen. Het is echter raadzaam eerst advies in te winnen bij combinaties van producten. Vaak zijn er meerdere alarmsystemen of ICT oplossingen mogelijk. Welke oplossing het beste voor u van toepassing is, kunnen wij vaak gelijk bepalen na een kort telefoongesprek of e-mail.

C-Device-producten

ALARMSYSTEMEN

Alarmsystemen zijn er in diverse soorten en toepassingen. C-DEVICE levert draadloze en bekabelde systemen. Soms zijn bekabelde alarmsystemen veiliger. Bij andere toepassingen, zoals bij ouderen, zijn draadloze alarmsystemen veel beter.

– Beveiliging
– Deuralarm
– Personenalarm
– Vloer- en stoelalarm
– Rookalarm

CAMERABEVEILIGING

Camera’s worden toepast voor beveiliging van woning, kantoor of winkel. Maar kunnen ook worden ingezet voor bewaking van goederen, machines of mensen. Online via een app of computer, maar ook lokaal offline op  een monitor.

– IP Camera’s
– Dome Camera’s
– Full-HD Camera’s
– Verborgen Camera’s
– CCTV Camera’s

ICT OPLOSSING

IT maakt en beheert eigenlijk ons leven. Bijna alles heeft met Internet te maken of is hiermee verbonden. Wij zitten voortdurend online te surfen of op social media. Op de smartphone, tablet of computer, uw website dient hiervoor geschikt te zijn.

– Spraakherkenning
– Taalherkenning
– Audioherkenning
– Tekstherkenning
– Beeldherkenning
– Gezichtsherkenning
– Documentherkenning

VEILIGHEID & BEHEER

De online meldkamer van C-DEVICE biedt vele mogelijkheden. De toepassingen en combinatie oplossingen zijn veelzijdig en divers. Door jarenlange kennis en ervaring, komen wij samen tot de geschikte professionele oplossingen.

– Beveiligingscamera
– Netwerkbeveiliging
– Beveiligingstechnologie
– Toegangsbeveiliging
– Toegangscontrole

ID & PASPOORT

Bedrijven zijn verplicht een geldige kopie van ID-kaart, paspoort of rijbewijs van het personeel te hebben. Het document dient eerst gecontroleerd te worden op echtheid, geldigheid vermissing. Daarvoor zijn de C-Reader ID/paspoortscanners van C-DEVICE een simpele en betaalbare oplossing. Steeds meer worden de paspoortscanners ook toegepast als toegangscontrole. De persoonsgegevens uit het document worden uitgelezen en direct overgenomen op de juiste velden in andere (eigen) systemen.

– Paspoort Scanner
– ID uitlezen
– Leeftijdscanner
– Rijbewijs Scanner
– Document Scanner

Via onze webshop C-DEVICESHOP.com kunnen de meeste producten direct worden besteld.

© 2002-2017 C-DEVICE | ALL RIGHTS RESERVED - WEBDESIGN YOUR CONCEPT
C-DEVICE data technology