C-DEVICE Alarm
C-DEVICE, ABUS Security Tech Germany Partner

Draadloos Alarmsysteem en App – Set

De draadloos Alarmsysteem en App set biedt een ongecompliceerde instap in het moderne wonen met een betrouwbare algehele beveiliging in combinatie met aantrekkelijke huisautomatiseringsfuncties.

De bediening van het systeem kan met een tablet, smartphone, afstandsbediening of bedieningspaneel. En de installatie is dankzij plug-and-play en voor-geconfigureerde componenten in de set uiterst eenvoudig. Complexe bedrading en boren behoren hierdoor definitief tot het verleden.

Naast de centrale met app biedt de basisset dankzij magneet- en bewegingsmelders, afstandsbediening alles voor een eerste basisbeveiliging van uw huis. Met de gratis app heeft u vanuit de hele wereld toegang tot de centrale en daarmee de zekerheid dat thuis alles in orde is.

De centrale heeft een geïntegreerde sirene die bij een alarm afgaat met een volume van 90 dB en kan daarnaast ook met push-notificaties via app en e-mail alarmeren.

Met de geïntegreerde hygrometer kan bovendien op ieder moment worden gereageerd op veranderingen in de ruimtetemperatuur en de luchtvochtigheid.

Draadloos Alarmsysteem en App

De basisset is uitbreidbaar tot maximaal 32 draadloze componenten en 4 IP-camera’s. Zo kunnen bijvoorbeeld met het draadloze wandcontactdozen aanwezigheidssimulaties en diverse andere geautomatiseerde functies met vele elektronische apparaten worden uitgevoerd.

Uw huis Smart en Veilig?
Bel of mail ons!

 

Secvest Draadloos Alarmsysteem

De beproefde rondom beveiliging – nu nog beter
Het draadloze alarmsysteem Secvest is de consequente doorontwikkeling van de reeds jaren op de beveiligingsmarkt succesvolle Secvest 2WAY. Naast de klassieke alarmfuncties voor bescherming tegen inbraak, brand, water, en bij noodgevallen integreert de Secvest nu ook de live-videoverificatie, een mobiele bedieningsmogelijkheid via webbrowser en app, en de nog steeds unieke mechatronische inbraakbeveiliging, die tot nog toe alleen door ABUS wordt aangeboden.

Secvest Draadloos Alarmsysteem

Grote keuze melders en mobiele bedieningsmogelijkheden
Het draadloze alarmsysteem Secvest biedt met tot 48 draadloos communicerende melders en met tot vier draadgebonden melders voor maximaal 50 gebruikers optimale veiligheid. Verschillende bedieningsmogelijkheden zoals code-invoer, proximity chipsleutel of afstandsbediening voor gevarieerde toepassingsvoorkeuren. Een nieuw highlight is de bediening van de centrale via een app. Zo kan het systeem ook met de mobiele telefoon worden bediend.

Programmering en parametrering
De Secvest heeft een geïntegreerde webserver waarmee alle instellingen snel en eenvoudig kunnen worden aangepast. Als de Secvest is geïntegreerd in het netwerk van de klant, kan de centrale zelfs op afstand worden onderhouden. Alle instellingen kunnen echter ook direct op de centrale worden ingevoerd.

Communicatie nu ook op IP-basis
In de Secvest zijn bovendien een PSTN-kiezer en een netwerkaansluiting geïntegreerd. Met behulp van de netwerkaansluiting kan informatie ook op IP-basis worden verstuurd via bijvoorbeeld VoIP-telefonie, e-mails en digitale meldkamerprotocollen. Door de geïntegreerde analoge PSTN-kiezer en een optionele gsm-module kunnen ook de klassieke communicatiemiddelen worden gebruikt.

Naadloze live-videobewaking en -verificatie per app
De actuele videobeelden van maximaal zes IP-binnencamera’s kunnen op ieder moment worden opgeroepen. Met de Secvest-app voor Android of iOS kunnen alle functies worden bediend zoals het in- en uitschakelen van het alarmsysteem of het opvragen van statusberichten.

Actieve bescherming tegen inbraak
Aan vensters en deuren aangebrachte melders fungeren als mechanische en elektronische beveiliging in één, en bieden zo de beroemde dubbele inbraakbeveiliging, het onderscheidende kenmerk van de mechatronische melders van ABUS: de in elkaar vastklikkende stalen grendels bieden een weerstand tot één ton die een inbreker moet zien te overwinnen. Daarnaast zorgt de bijzonder gevoelige detectie ervoor dat reeds de eerste poging om een raam of deur open te breken wordt herkend en dat aan de centrale meldt – nog voordat de inbreker is binnengedrongen.

 

Secvest Draadlooze Overvalmelder

Snelle en onopvallende hulp bij overvallen
Het draadloze Secvest-overvalalarm is één van de melders voor het draadloze Secvest-alarmsysteem. Met een druk op de knop kan eenvoudig en discreet een overvalalarm worden afgegeven, om in noodgevallen snel hulp in te roepen. Deze hulpoproep werkt ook als de alarmcentrale niet geactiveerd is.

Secvest Draadlooze Overvalmelder

Luid alarm of stille hulp
U kunt zelf bepalen of het alarm ter plaatse met een hoog volume wordt geactiveerd of dat de hulpverleners stil moeten worden geïnformeerd. Optimale toepassingslocaties voor het draadloze overvalalarm zijn slaapkamer, entrees en onder de toonbank.

 

Draadloze Noodoproepzender – Personenalarm

Draadloze Noodoproepzender, personenalarm

Meer veiligheid met een persoonlijke noodoproep
De draadloze alarmzender maakt van uw draadloze alarmsysteem een noodoproepcentrale: daarmee geeft u met een druk op de knop een medische noodoproep of een overvalalarm af via uw draadloze alarmsysteem. De lichte en kleine handzender past in iedere tas en kan zo gemakkelijk meegenomen worden. Een druk op de knop is voldoende. Afhankelijk van de instelling kan met de geïntegreerde Secvest-kiezer een noodoproep worden verstuurd naar een vooraf ingesteld nummer (bijvoorbeeld een familielid) of een meldkamer.

Eenvoudig in gebruik en met een lange levensduur van de batterij
Dankzij de alarmzender in combinatie met het alarmsysteem kunnen ook oudere of hulpbehoevende mensen een zorgeloos leven leiden in de eigen woning. De draadloze alarmzender kan aan een armband of riem worden bevestigd, of om de hals worden gedragen. De zender is beschermd tegen waterstralen (beschermingsklasse IP65) en kan daarom ook onder de douche worden gedragen. Met de juiste batterijen (3V-lithium) heeft de draadloze alarmzender een levensduur van ca. 5 jaar.

 

© 2002-2017 C-DEVICE | ALL RIGHTS RESERVED - WEBDESIGN YOUR CONCEPT
C-DEVICE data technology